Media (TV-Radio-Press)

Media (TV-Radio-Press)

Στρατηγική μέσων

Με γνώμονα τις ανάγκες, τους στόχους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, σχεδιάζουμε την στρατηγική επικοινωνίας που θα επιτύχει την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του budget σας, επιλέγοντας τον κατάλληλο συνδυασμό μέσων, τον κατάλληλο τρόπο προβολής και το σωστό χρονικό διάστημα.

Στη Gama εξετάζουμε τις ανάγκες σας και μελετούμε το περιβάλλον της επιχείρησης σας ώστε να αποφασίσουμε:

ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ (στρατηγική)

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ (δημιουργική στρατηγική)

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ (κοινό-στόχος)

Tα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μηνύματα μας ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εταιρίας σας και διεισδύουν αποτελεσματικά στο target group σας. Η επιλογή των κατάλληλων συντελεστών, το στρατηγικά σχεδιασμένο σενάριο, η άριστη οργάνωση όλων των σταδίων παραγωγής συντελούν στη δημιουργία ενός πρωτότυπου τηλεοπτικού ή ραδιοφωνικού μηνύματος που – παρότι σύντομο – καταφέρνει να τραβήξει την προσοχή, να προκαλέσει το ενδιαφέρον και να ενημερώσει.

Καταχώρηση είναι η προβολή της εταιρίας ή των προϊόντων σας σε εφημερίδες και περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας, κλαδικού και ειδικού τύπου.

Στη Gama σχεδιάζουμε καταχωρήσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, έχουν ουσιαστικό μήνυμα και προκαλούν την επιθυμία, με άξονα πάντα την καλαισθησία.