Σχεδιασμός Εντύπου

Σχεδιασμος Εντυπου

Ο σχεδιασμός διαφημιστικού εντύπου αποτελεί ένα πολύ σημαντικό τρόπο προβολής των προϊόντων ή των υπηρεσιών μιας επιχείρησης. Στη Gama διαθέτουμε μεγάλη και πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό και την παραγωγή εντύπου.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παραγωγής διαφημιστικού εντύπου. Σχεδιάζουμε ελκυστικά και λειτουργικά έντυπα με γνώμονα τους εμπορικούς σας στόχους. Επιμελούμαστε και ελέγχουμε όλα τα στάδια παραγωγής του διαφημιστικού εντύπου – από την φωτογράφηση και το δημιουργικό έως την παραγωγή και την παράδοση – με αποτέλεσμα την τέλεια ποιότητα παραγωγής σε ασυναγώνιστες τιμές!

Στη Gama έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τις γνώσεις marketing που απαιτούνται για ένα τόσο σημαντικό εγχείρημα.

FLYER

Το διαφημιστικό φυλλάδιο είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές μάρκετινγκ. Ένα διαφημιστικό φυλλάδιο πρέπει να τραβήξει την προσοχή του παραλήπτη, να τον κάνει να ενδιαφερθεί για το προϊόν ή την υπηρεσία, και τελικά να προκαλέσει κάποια δράση, είτε αυτό είναι να τηλεφωνήσει για παραπάνω πληροφορίες, ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας, ή ακόμη και να κάνει μια παραγγελία.

Αποτελεί μορφή διαφήμισης που σας δίνει τη δυνατότητα να απευθυνθείτε σε ευρύ κοινό με σκοπό να το ενημερώσετε για την επιχείρηση σας και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Είναι ένα αποτελεσματικό μέσο προώθησης των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων και προσέλκυσης του κοινού. Τα διαφημιστικά φυλλάδια καταλήγουν στα χέρια των υποψήφιων πελατών είτε μέσω ταχυδρομείου, είτε ως ένθετα εφημερίδων, είτε μέσω της διανομής με το χέρι.

Σχεδιάζουμε και παράγουμε όλα τα διαφημιστικά έντυπα που μπορεί να χρειάζεται η εταιρία σας, αφού πρώτα καθορίσουμε την λειτουργία που θα έχουν, το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε και το target group στο οποίο στοχεύουμε.

Entypo