Προώθηση Ιστοσελίδων

Προωθηση Ιστοσελιδων

Υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης σημαίνει αύξηση των πωλήσεων και μεγαλύτερο ROI

Οι μηχανές αναζήτησης παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εύρεση πληροφορίας στο διαδίκτυο. Έχει αποδειχθεί ότι κάθε εταιρία που επενδύει στο search marketing και το εντάσσει στο σύνολο των ενεργειών είναι κερδισμένη. Η γνώση γύρω από το search marketing που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μας επιτρέπει να εγγυόμαστε για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Ξεκινώντας από το on-site seo διορθώνουμε όλα τα προβληματικά σημεία μιας ιστοσελίδας και φροντίζουμε να είναι σύμφωνη με τους τελευταίους κανόνες των μηχανών αναζήτησης.

Οι στρατηγικές Link Building μας είναι out of the box και είναι πάντοτε διαφορετικές για κάθε project που αναλαμβάνουμε δεν δουλεύουμε ποτέ με την τυποποιημένα πακέτα και άσκοπες χρεώσεις, θεωρούμε κάθε project μοναδικό και ανακαλύπτουμε όλους τους κρυφούς παράγοντες που θα συντελέσουν στο να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η δουλειά μας.

Τι είναι το SEO;

To SEO ή Search Engine Optimization είναι οι ενέργειες που γίνονται ώστε να βοηθήσουν την ιστοσελίδα σας να βρεθεί μπροστά στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης όπως Google, Bing, Yahoo κ.α. Από την στιγμή που ξεκινάμε μια στρατηγική Search Engine Optimization πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι διαχωρίζεται σε 2 κατηγορίες το On-site SEO και το Off-site SEO. Στο σύνολο των ενεργειών του SEO εντάσσεται η έρευνα λέξεων κλειδιών, δημιουργία περιεχομένου και όλες οι ενέργειες που καθιστούν ορατό στα μάτια των μηχανών αναζήτησης το web site σας.

Ποια είναι η διάρκεια του;

Η προώθηση ιστοσελίδων δεν έχει σταθερή διάρκεια ή χρονικό διάστημα που αποπερατώνονται οι εργασίες. Για να είμαστε ακριβείς το SEO πρόκειται για μια συνεχή διαδικασία που απαιτεί μεθοδικές κινήσεις ώστε να διατηρούνται τα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά η εμπειρία μας έχει δείξει ότι τα πρώτα αποτελέσματα για μικρού ανταγωνισμού keywords είναι 2-3 μήνες ενώ για μεγαλύτερου ανταγωνισμού τουλάχιστον 5-6 μήνες.

Εμείς η ομάδα της Gama Advertising δεσμευόμαστε να φέρουμε την εταιρική σας σελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, μπροστά στους υποψήφιους πελάτες σας.

Μιλήστε μας για το δικό σας project και αφήστε στην Gama Advertising τα υπόλοιπα.