Διαφημιστική Εταιρεία

Η διαφημιστική εταιρεία Gama Advertising είναι μια από τις πρώτες διαφημιστικές εταιρείες της Θεσσαλονίκης. Συνδυάζει την εμπειρία 45 ετών και την βαθιά γνώση της αγοράς, με την καινοτόμο σκέψη και τον δημιουργικό σχεδιασμό. Είναι μια σύγχρονη, δυναμική διαφημιστική εταιρεία που παρέχει με συνέπεια ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δίνει μεγάλη σημασία στην υψηλή αποτελεσματικότητα και την ενίσχυση της ανάπτυξης των εταιρειών. Δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την υλοποίηση στρατηγικών επικοινωνίας και προώθησης εταιρειών και προιόντων, ενώ δημιουργεί πολύτιμα “εργαλεία” marketing στοχεύοντας στην αύξηση των πωλήσεων. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις δημιουργίας και προβολής ενός brand, ξεκινώντας από την ονοματολογία και την κειμενογράφηση, τον σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, τη δημιουργία και παραγωγή έντυπων, την συσκευασία προϊόντων. Με στρατηγικό σχεδιασμό και ευελιξία στις απαιτήσεις της αγοράς, δημιουργεί και αναπτύσσει brands επικοινωνώντας την φιλοσοφία και το όραμά τους.

Εξειδικευμένο τμήμα της διαφημιστικής εταιρείας Gama αποτελεί ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop) με υψηλή αισθητική, εύκολη πλοήγηση και σύστημα διαχείρησης που επιτρέπει στον χρήστη τον έλεγχο του περιεχομένου της ιστοσελίδας του.

Είναι μια διαφημιστική εταιρεία που επενδύει σε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες της. Ανανεώνεται συνεχώς για να αντιμετωπίσει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους. Οι σχέσεις που δημιουργεί βασίζονται στην εμπιστοσύνη, στον επαγγελματισμό και το ήθος καθιστώντας την απαραίτητο συνεργάτη σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα.

Υπηρεσίες

Διαφημιστική Εταιρεία

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Το λογότυπο εκφράζει την φιλοσοφία της επιχείρησης, να είναι ευανάγνωστο, αναγνωρίσιμο, διαχρονικό και να προσδίδει κύρος και εμπιστοσύνη. Ο σχεδιασμός λογοτύπου είναι η βάση για τις υπόλοιπες εφαρμογές της εταιρική προβολής, όπως ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας και η εφαρμογή του σε έντυπα, επιγραφές, συσκευασίες, ιστοσελίδα κλπ.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Βασικά στοιχεία της είναι το λογότυπο, η επαγγελματική κάρτα, το επιστολόχαρτο και οι φάκελοι. Όλα τα στοιχεία που την αποτελούν πρέπει να συνδέονται μεταξύ τους και να δημιουργούν μια ενιαία εικόνα για το προφίλ, την δραστηριότητα και τους στόχους της εταιρείας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

Η έντυπη μορφή διαφήμισης είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος προβολής και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Είναι άμεσο, στοχευμένο και οικονομικό. Ένα μικρό flyer με βασικές πληροφορίες, ένα εταιρικό προφίλ ή ένας πολυσέλιδος κατάλογος είναι κάποια από τα βασικά εργαλεία της επικοινωνίας της κάθε επιχείρησης.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Συσκευασίες τροφίμων αλλά και βιομηχανικές συσκευασίες χάρτινες και μη. Ετικέτες κρασιών, και άλλα είδη συσκευασίας σχεδιάζονται από τη διαφημιστική εταιρεία Gama Advertising έτσι ώστε να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε μια πληθώρα προϊόντων και να τραβήξουν το ενδιαφέρον του καταναλωτή. Η συσκευασία παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην προώθηση ενός προϊόντος και ο σωστός σχεδιασμός της, κερδίζει τη μάχη των εντυπώσεων αλλά και των πωλήσεων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η ιστοσελίδα είναι η εικόνα της εταιρείας σας. Λειτουργεί 24 ώρες, 365 μέρες το χρόνο, αντικατοπτρίζει το κύρος, το προφίλ και την ποιότητα των υπηρεσιών σας και ενημερώνει τους υποψήφιους πελάτες. Αναθέστε στη διαφημιστική εταιρεία Gama Advertising τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας σας για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η διαφημιστική εταιρεία Gama Advertising αναλαμβάνει να φέρει την εταιρική σας ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Έρευνα ανταγωνισμού- λέξεων κλειδιών και διαδικασίες βελτιστοποίησης σύμφωνα πάντα με τους κανόνες προώθησης των μηχανών αναζήτησης είναι κάποιες από τις ενέργειες που υλοποιούνται για την επίτευξη των στόχων.

SOCIAL MEDIA

Προσελκύστε έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά πελάτες για την επιχείρηση σας αναθέτοντας στους Social Media Experts της διαφημιστικής εταιρείας Gama Advertising την διαφημιστική καμπάνια στα κοινωνικά δίκτυα που θα σας προτείνουν. Ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία προώθησης στο διαδίκτυο με στοχευμένο κοινό και μετρήσιμα αποτελέσματα.

MEDIA (TV-RADIO-PRESS)

Η διαφήμιση στα μέσα μαζικής επικοινωνίας απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό και τις κατάλληλες ενέργειες ώστε να επηρεάσουμε θετικά τις αισθήσεις του κοινού. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, θα πρέπει με λίγες λέξεις και ελκυστικές εικόνες να περάσουμε το μήνυμα μας. Με ιδέες out of the box, κερδίζουμε τις εντυπώσεις του κοινού που μας ενδιαφέρει.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙA

Σχεδιασμός και παραγωγή ημερήσιων και εβδομαδιαίων ημερολογίων σύμφωνα με την εταιρική σας ταυτότητα. Τα εταιρικά ημερολόγια είναι ένα από τα πιο πρακτικά εταιρικά δώρα για τους πελάτες και συνεργάτες σας. Τους συνοδεύει 365 μέρες τον χρόνο διαφημίζοντας το brand σας!

OUTDOOR

Όλοι παρατηρούμε καθημερινά διαφημίσεις επιχειρήσεων, υπηρεσιών, προϊόντων σε επαγγελματικά αυτοκίνητα, στάσεις λεωφορείων, επιγραφές, γήπεδα και άλλους εξωτερικούς χώρους. Η προβολή της εταιρείας σας σε στρατηγικά σημεία εξωτερικού χώρου με τον σωστό τρόπο μπορούν να απογειώσουν άμεσα τις πωλήσεις σας και να προωθήσουν επιτυχημένα το μήνυμα που θέλετε να περάσετε στους υποψήφιους πελάτες σας.