Διαφημιστικη Εταιρια

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Το λογότυπο θα πρέπει να εκφράζει την φιλοσοφία της επιχείρησης, να είναι ευανάγνωστο, αναγνωρίσιμο, διαχρονικό και να προσδίδει κύρος και εμπιστοσύνη. Ο σχεδιασμός λογοτύπου είναι και η βάση για τις υπόλοιπες εφαρμογές της εταιρική προβολής, όπως ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας και η εφαρμογή του σε έντυπα, επιγραφές, συσκευασίες, ιστοσελίδα κλπ.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Βασικά στοιχεία της είναι το λογότυπο, η επαγγελματική κάρτα, το επιστολόχαρτο και οι φάκελοι. Όλα τα στοιχεία που την αποτελούν (γραμματοσειρά, σήμα, χρώματα) πρέπει να συνδέονται μεταξύ τους και να δημιουργούν μια ενιαία εικόνα για το προφίλ, την δραστηριότητα και τους στόχους της εταιρίας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

Η έντυπη μορφή διαφήμισης είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος προβολής και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Είναι άμεσο, στοχευμένο και οικονομικό. Ένα μικρό flyer με βασικές πληροφορίες, ένα εταιρικό προφίλ ή ένας πολυσέλιδος κατάλογος είναι κάποια από τα βασικά εργαλεία της επικοινωνίας της κάθε επιχείρησης.


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Συσκευασίες τροφίμων αλλά και βιομηχανικές συσκευασίες χάρτινες και μη. Ετικέτες κρασιών, και άλλα είδη συσκευασίας σχεδιάζονται έτσι ώστε να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε μια πληθώρα προϊόντων και να τραβήξουν το ενδιαφέρον του καταναλωτή. Η συσκευασία παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην προώθηση ενός προϊόντος και ο σωστός σχεδιασμός της, κερδίζει τη μάχη των εντυπώσεων αλλά και των πωλήσεων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η ιστοσελίδα είναι η εικόνα της εταιρίας σας. Λειτουργεί 24 ώρες, 365 μέρες το χρόνο, αντικατοπτρίζει το κύρος, το προφίλ και την ποιότητα των υπηρεσιών σας και ενημερώνει τους υποψήφιους πελάτες. Αναθέστε τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας σας για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία στους ειδικούς της Gama Advertising.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η ομάδα της Gama Advertising αναλαμβάνει να φέρει την εταιρική σας ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Έρευνα ανταγωνισμού- λέξεων κλειδιών και διαδικασίες βελτιστοποίησης σύμφωνα πάντα με τους κανόνες προώθησης των μηχανών αναζήτησης είναι κάποιες από τις ενέργειες που υλοποιούνται για την επίτευξη των στόχων.


SOCIAL MEDIA

SOCIAL MEDIA

Προσελκύστε έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά πελάτες για την επιχείρηση σας
αναθέτοντας στους Social Media Experts της Gama την διαφημιστική καμπάνια στα κοινωνικά δίκτυα που θα σας προτείνουν. Ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία προώθησης στο διαδίκτυο με στοχευμένο κοινό και μετρήσιμα αποτελέσματα.

MEDIA (TV-RADIO-PRESS)

MEDIA (TV-RADIO-PRESS)

Η διαφήμιση στα μέσα μαζικής επικοινωνίας απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό και τις κατάλληλες ενέργειες ώστε να επηρεάσουμε θετικά τις αισθήσεις του κοινού. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, θα πρέπει με λίγες λέξεις και ελκυστικές εικόνες να περάσουμε το μήνυμα μας. Με ιδέες out of the box, κερδίζουμε τις εντυπώσεις του κοινού που μας ενδιαφέρει.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙA

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙA

Σχεδιασμός και παραγωγή ημερήσιων και εβδομαδιαίων ημερολογίων
σύμφωνα με την εταιρική σας ταυτότητα. Τα εταιρικά ημερολόγια είναι ένα από τα πιο πρακτικά εταιρικά δώρα για τους πελάτες και συνεργάτες σας. Τους συνοδεύει 365 μέρες τον χρόνο διαφημίζοντας το brand σας!


OUTDOOR

OUTDOOR

Όλοι παρατηρούμε καθημερινά διαφημίσεις επιχειρήσεων, υπηρεσιών, προϊόντων σε επαγγελματικά αυτοκίνητα, στάσεις λεωφορείων, επιγραφές, γήπεδα και άλλους εξωτερικούς χώρους. Η προβολή της εταιρίας σας σε στρατηγικά σημεία εξωτερικού χώρου με τον σωστό τρόπο μπορούν να απογειώσουν άμεσα τις πωλήσεις σας και να προωθήσουν επιτυχημένα το μήνυμα που θέλετε να περάσετε στους υποψήφιους πελάτες σας.


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!